Servicii oferite

1. Inginerie software
Fie ca doriti sa creati o aplicatie unica de la zero pentru a va conforma cerintelor pietei si asteptarilor clientilor dumneavoastra sau pur si simplu sa mentineti si sa actualizati o aplicatie deja existenta pentru a va contura propria viziune comerciala, noi suntem solutia ideala pentru realizarea tuturor proiectelor dumneavoastra.

2. Programare embedded
Asistam clientii nostrii in activitatile lor de programare embedded (hardware - arhitectura si structura, design hardware, electronica digitala - si software - limbaj de asamblare, tehnici de programare eficienta) si mentenanta in scopul atingerii obiectivelor : cresterea capacitatii de solutionare a cerintelor clientilor, reducerea costurilor precum si scurtarea timpului de lansare a produselor.

3. Servicii de recrutare, evaluare, testare si competente IT
Detinem specialisti in identificarea de candidati in domeniile IT&C, Management si Inginerie. Nu plasam personal in strainatate, dorim sa contribuim activ atat la dezvoltarea personala cat si la dezvoltarea companiilor romanesti si din Romania.

4. Audit tehnic si consultanta informatica, business continuity si de BI
(Business Intelligence) Tehnologia cloud sau on-site, asteptarile pietei si ale utilizatorilor, inlesnirea comunicarii intre toate aceste sisteme si aplicatii capabile sa functioneze perfect in cadrul diferitelor platforme, nu constituie intotdeauna o solutie evidenta pentru departamentele IT. Cu toate acestea, exigentele in toate aceste domenii sunt ridicate, cu atat mai mult in aceasta perioada de criza cand bugetul alocat proiectelor este mai mic si trebuie respectat.

5. Mentenanta hardware si software
Intretinerea externa a sistemului informatic reprezinta delegarea catre un prestator extern a serviciilor care vizeaza atat solutiile hardware (parc informatic - calculatoare, servere, echipamente de retea pasive si active, etc) cat si a aplicatiilor, pentru corectarea anomaliilor, pastrarea cunostintelor, update-urile si dezvoltarea solutiilor existente sau instalarea / implementarea de solutii noi.

Image Gallery

Vedere generala

Departamentul IT este coloana vertebrala a oricarei companii. Noi reprezentam terapeutul care se ingrijeste ca afacerea dumneavoastra sa aiba verticalitatea dorita, sa fie cursiva si ascendenta.

  • ERS va aduce :
  • * liniste in gestionarea afacerii din punct de vedere al sistemului informatic
  • * relaxare in gestionarea problemelor

Contacteaza-ne

Pentru orice informatie va stam la dispozitie la e-mail office@erossore.ro sau la numerele de tel :

SID+40.0757.377.773
EP+40.0757.377.773
HR+40.0757.377.773
ICTA+40.0757.377.773
HSM+40.0757.377.773