Blog - cu si despre IT

Posted by Admin

Astazi vorbim despre recrutare IT. Majoritatea companiilor din Romania considera ca firmele de HR sunt inutile si prefera sa treaca singure prin procesul de filtrare persoanele venite la angajare. Din punctul nostru de vedere este foarte gresita aceasta abordare si mai jos explicam de ce.

In primul rand companiile se axeaza pe afacerea lor, pe continuitatea fluida si sigura, fara a investi timp si resurse in cautarea continua a unor potentiali inlocuitori sau angajati noi. In cazurile dezvoltarii afacerii, exista o tranzitie usoara, lenta si exista timpul necesar reorganizarii organigramei. Insa in orice companie exista o multitudine de departamente, fiecare cu competente diferite, ceea ce face ca sarcina departamentului HR intern sa fie un cosmar. Cum poate o persoana din acest departament sa inteleaga toate competentele necesare angajarii persoanelor in fiecare structura organizatorica a companiei ? Este o sarcina imposibila. Mai mult, in cazurile urgentelor, cand compania a ramas fara un anume specialist si este nevoie o inlocuire rapida a acestuia, departamentul intern HR trebuie sa faca adevarate minuni pentru a cauta in piata persoana potrivita, de cele mai multe ori aceasta inlocuire fiind un fiasco.

Pentru a evita toate neplacerile si pentru o rezolvare rapida, partenerii care ofera servicii HR dedicate pe anumite segmente de compentente sunt cea mai buna alegere.

Tagged: IT, recrutare, HR, angajari

Comments (3)  •  february 15th, 2016  •  Edit

3 Responses

mihai Says:
February 15th, 2016 at 14:17 pm

In sectorul IT cererea este mai mare decat oferta. Cum poate identifica cu succes o firma de HR persoane care practic nu exista ?

Admin Says:
February 15th, 2016 at 14:21 pm

Orice companie de HR care se respecta are o baza consistenta si actualizata de CV-uri, dar mai ales consultanti care citesc foarte bine CV-urile candidatilor si identifica atat eventualele erori cat si structurile unde acestia se incadreaza cel mai bine..

Lasa un raspuns

Image Gallery

Vedere generala

Departamentul IT este coloana vertebrala a oricarei companii. Noi reprezentam terapeutul care se ingrijeste ca afacerea dumneavoastra sa aiba verticalitatea dorita, sa fie cursiva si ascendenta.

  • ERS va aduce :
  • * liniste in gestionarea afacerii din punct de vedere al sistemului informatic
  • * relaxare in gestionarea problemelor

Contacteaza-ne

Pentru orice informatie va stam la dispozitie la e-mail office@erossore.ro sau la numerele de tel :

SID+40.0757.377.773
EP+40.0757.377.773
HR+40.0757.377.773
ICTA+40.0757.377.773
HSM+40.0757.377.773